SERVICES

Driven by quality

Onze dienstverlening

Onze juridische diensten omvatten advies en bijstand inzake contractrecht, arbeidsrecht, ondernemingsrecht en intellectueel eigendomsrecht. Of u nu juridische ondersteuning nodig heeft bij het opstellen van contracten, om uw intellectueel eigendom te beschermen of bij het oplossen van geschillen, ons deskundig team staat voor u klaar.

Op het gebied van belastingadvies bieden wij professionele begeleiding aan voor uw fiscale planning, het naleven van belastingwetten en voor het optimaliseren van uw belastingpositie. Of u nu een particulier bent die zijn persoonlijke belastingen wil optimaliseren of een bedrijfseigenaar die hulp nodig heeft bij complexe belastingvraagstukken, wij hebben de expertise om u te helpen.

Paritas Law Tax Finance biedt tevens uitgebreide financiële planningsservices aan. Onze financiële experts kunnen u helpen bij het opstellen van een solide financieel plan. Het beheren van uw investeringen, het plannen van uw pensioen en het beschermen van uw vermogen voor de toekomst behoren ook tot onze dienstverlening.

Business Meeting Paritas

LAW

✓ Ondernemingsrecht
✓ Aansprakelijkheidsrecht
✓ Financieel recht
✓ Arbeidsrecht
✓ Huurrecht
✓ Strafrecht
✓ Sociaal zekerheidsrecht
✓ Algemeen verbintenisrecht
✓ Onderwijsrecht
✓ Gezondheidsrecht
✓ Staats- en bestuursrecht

TAX

✓ Fiscale planning
✓ Belastingadvies particulieren
✓ Belastingadvies bedrijven
✓ Compliance

FINANCE

✓ Financiële planning
✓ Vermogensbeheer
✓ Risicobeheer en verzekeringen
✓ Pensioenplanning